Brânză afumată
Brânza afumată de la Arkäse este un produs preparat din lapte de vacã de origine româneascã, pasteurizat.
Produsul este afumat printr-un proces special de afumare. Astfel, exteriorul brânzei capătă o culoare maronie, care are un rol important în definirea gustului bogat în fum al brânzei.
Se recomandă consumul brânzei făra îndepartarea acestei cruste. Textura brânzei este semitare, si pe lângă gustul bogat, caracteristic al brânzeturilor preparate la munte se adaugã un strop de fum.
Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat de origine românească, cheag, culturi lactice selecționate, clorură de calciu, sare max. 2%, lizozim, conținut de grăsime raportat la substanța uscată: 30%.
Alergeni: Lactoză.
Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică: 319 kcal
Grăsimi: 30g
din care acizi grași saturați: 21g
Glucide: 0.1g
din care zaharuri: 0.1g
Proteine: 27g
Sare: 2g