Brânză ușor maturată
Brânza ușor maturatã de la Arkäse este preparat din lapte de vacã de origine româneascã, pasteurizatã.
Este maturat minim 3-4 saptămâni în folie specială pentru maturare. Prin această tehnicã brânza va căpãta o texturã elasticã semitare. Gustul brânzei este blând, ușor, accentuând calitatea înaltã a laptelui.
Ingrediente: Lapte de vacă pasteurizat de origine românească, cheag, culturi lactice selecționate, clorură de calciu, sare max. 2%, lizozim, conținut de grăsime raportat la substanța uscată: 30%.
Alergeni: Lactoză.
Valori nutriționale medii per 100g
Valoare energetică: 319 kcal
Grăsimi: 30g
din care acizi grași saturați: 21g
Glucide: 0.1g
din care zaharuri: 0.1g
Proteine: 27g
Sare: 2g